Nachtwinkel levert pintjes, wc-papier en kattenvoer tot 3 uur ’s nachts aan huis: “Binnenkort in heel Gent”

Sultan Nouristani ©  fvv

Gent / Oostakker / Sint-Amandsberg -

’s Avonds laat nog iets nodig en geen zin om nog buiten te komen? Dan heeft Sultan Nouristani (27) de oplossing. De uitbater van nachtwinkel Stop&Shop op de Antwerpsesteenweg levert vanaf nu aan huis.

Max Dedulle

Pintjes, chips, snoep, kattenvoer tot zelfs wc-papier, … Alles wat Sultan in de winkel verkoopt, kan je laten leveren. “Je klikt het aan op de website en betaalt online”, zegt Sultan. “Vervolgens krijg je een mailtje ter bevestiging en spring ik op mijn brommer. De levering gebeurt binnen de twintig minuten. Intussen blijft de winkel open, want mijn vader staat ook in de zaak. Bestellen kan binnen de openingsuren van de winkel: op vrijdag en zaterdag zelfs tot 3 uur ’s nachts.”

Het idee is niet nieuw: onder meer in Antwerpen bestaan er al nachtwinkels die aan huis leveren. “Het waren de klanten die er om vroegen. De plannen zijn er al langer, maar corona zette alles even on hold. Vorige week zijn we eindelijk gestart, met succes. De eerste dag hadden we al tien bestellingen!”

Blikje cola

De prijzen in de webshop zijn dezelfde als in de nachtwinkel. Afhankelijk van hoe groot je bestelling is, betaal je wel bezorgkosten. “Een minimumbestelling is er niet”, zegt Sultan. “Zelfs als je maar een blikje cola wil, komen we het leveren. Vanaf 35 euro vallen de bezorgkosten wel weg.”

Voorlopig is de dienst enkel beschikbaar in Oostakker en Sint-Amandsberg. “Maar we hopen binnenkort heel Gent te bereiken”, belooft Sultan.

Meer info vind je op de website van Nachtlevering.

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent