Elon Musk grapt nu ook over overname van Coca-Cola: “Om de cocaïne er weer in te doen”

Elon Musk ©  AP

Zakenman Elon Musk heeft op Twitter gegrapt dat hij na het inlijven van dat socialemediabedrijf een volgende slag zou willen slaan door Coca-Cola over te nemen. Dan zou hij bij dat frisdrankconcern weer cocaïne aan het recept kunnen toevoegen, verwijzend naar het originele drankje toen dat in 1886 voor het eerst op de markt kwam.

jvhBron: De Telegraaf

Musk bereikte eerder deze week een overeenkomst over de overname van Twitter. Naar eigen zeggen om van Twitter een soort bastion voor de vrijheid van meningsuiting te maken. Over die deal worden de laatste dagen ook veel grapjes gemaakt op sociale media. Musk zelf lijkt daar nu vrolijk aan mee te doen met de tweet: “Nu koop ik Coca-Cola om de cocaïne er weer in te doen.”

Met de overname van Twitter is 44 miljard dollar gemoeid. Maar Coca-Cola is ook voor de rijkste man ter wereld waarschijnlijk iets te prijzig. De huidige beurswaarde van het bedrijf bedraagt 284 miljard dollar, terwijl het fortuin van Musk momenteel wordt geschat op zo’n 253 miljard dollar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten