Voetbal 3de Provinciale D VC Herzele-Ressegem-SV Sint-Antelinks

Lowie Dhauwers blikt vooruit op derbytopper: “Het promotieticket blijft het doel van de club”

VC Herzele-Ressegem ontvangt de buren van Sint-Antelinks die met een zege via een beter doelsaldo nog haasje over kunnen springen met hun opponent.

De Houtemse middenvelder Lowie Dhauwers maakte met een 0-5-zege in Kerksken duidelijk dat VC Herzele-Ressegem opnieuw op de rails staat.

“Op een moeilijk bespeelbaar veld herpakten we ons” vertelde Dhauwers. “We moeten de lijn nu doortrekken tegen Sint-Antelinks in een leuke derby die al een goede voorbereiding vormt op de eindronde waarin we een nieuwe poging wagen om een promotieticket af te dwingen. Dat blijft de ambitie van de club en de groep. In de competitie lieten we het op enkele slechte momenten afweten. TK Meldert deed dat niet en kroonde zich dus tot de verdien de kampioen. We zetten ons beste beentje voor en hopen dat er ook voor ons nog een appeltje uit de kast rolt.”

Sint-Antelinks: “Deze derby leeft”

Kenneth Baudewijn trekt met Sint-Antelinks naar Herzele met een duidelijke missie.

“We maken ons op voor een derbytopper met de tweede plaats als inzet. Via een zege plukken we alsnog de tweede plaats weg voor de neus van Herzele. Als motivatie kan dat tellen. Deze derby leeft sowieso enorm bij beide clubs omdat meerdere spelers de voorbije jaren van kamp wisselden. Quasi elke speler kent wel enkele vrienden in het andere kamp. Het is jammer dat we de jongste weken enkele steken lieten vallen.”(rwd)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten