Marc Coucke neemt skipiste Aspen in Wilrijk over

© Het Nieuwsblad

Alychlo, het investeringsbedrijf van Marc Coucke, heeft de skipiste Aspen in Wilrijk volledig overgenomen. Dat melden ze in een persbericht. Het zijn voor Coucke niet de eerste stappen in de sector.

Ondernemer Marc Coucke neemt de indoor skipiste Aspen in Wilrijk volledig over. Dat meldt Alychlo, het investeringsbedrijf van de miljonair, in een persbericht. Het bedrijf baat momenteel al verschillende vrije tijdsactiviteiten uit, maar neemt hiermee ook voor het eerst stappen op de Belgische markt voor indoor skipistes. Al is het voor Coucke niet volledig onbekend terrein. Alychlo is al hoofdaandeelhouder van SnowWorld, met meerdere skipistes in Nederland, waardoor het bedrijf al actief is op de internationale markt van indoor skipistes.

“Met Aspen bood zich een unieke opportuniteit aan, en die hebben we met beide handen gegrepen. Deze overname past immers perfect binnen onze strategie om relevant te zijn in de markt van Leisure en entertainment”, zegt Olivier Saverys van Alychlo, die de supervisie van Aspen op zich zal nemen.

(sgg)

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten