Leandro Trossard dient Leander Dendoncker nederlaag toe, Watford en Kabasele lijken degradatie niet meer te kunnen afwenden

 ©  REUTERS

In de Engelse Premier League heeft Leandro Trossard nog eens van zich laten horen. De Rode Duivels maakte tegen Wolverhampton van Leander Dendoncker zijn zevende doelpunt van het seizoen en lag zo mee aan de basis van de 0-3-zege van zijn team. Onderin het klassement lijkt het einde verhaal voor Watford en Christian Kabasele na een nederlaag tegen concurrent Burnley.

Jens JacobsBron: BELGA

Wolverhampton - Brighton 0-3

Met Wolverhampton tegen Brighton was het uitkijken naar de strijd tussen Rode Duivels Leander Dendoncker en Leandro Trossard. Al snel werd daarin duidelijk dat Dendoncker en Wolverhampton niet opgewassen waren tegen het Brighton van Leandro Trossard (0-3).

De Limburger nam in de 70e minuut de 0-2 voor zijn rekening. Wolverhampton bekleedt de achtste positie met 49 punten, terwijl Brighton een positie lager geposteerd staat met 44 stuks.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Watford - Burnley 1-2

Onderin kwam er ook een Belg in actie. Watford, met Christian Kabasele heeft zaterdag op de 35e speeldag van de Premier League een fatale nederlaag geleden in de kelderkraker tegen Burnley (1-2). De thuisploeg stond nochtans lange tijd 1-0 voor na een vroeg eigen doelpunt van James Tarkowski (8’), maar Jack Cork (83’) en Josh Brownhill (86’) deden de wedstrijd in het slot nog helemaal kantelen in het nadeel van Kabasele en co.

Door het verlies lijkt het als voorlaatste gerangschikte Watford de degradatie naar de Championship niet meer te kunnen ontlopen. Het heeft 22 punten op de teller en met nog vier matchen voor de boeg zijn er dat 12 minder dan Leeds, dat als zeventiende op de eerste veilige plaats staat in de Engelse hoogste voetbalafdeling.

 ©  REUTERS

Southampton - Crystal Palace 1-2

Verder nog moest Southampton in eigen huis zijn meerdere erkennen in Crystal Palace en bankzitter Christian Benteke met 1-2, terwijl het doek viel voor hekkensluiter Norwich op verplaatsing bij Aston Villa (2-0).

 ©  REUTERS

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten