Voetbal 3de afdeling VV

SK Lochristi 2 - Avanti Stekene 1 Begoniaploeg neemt afscheid in stijl

Thomas Zwart dikte zijn doelpuntentotaal aan tot 32 stuks.  ©  Geert De Rycke

De Begoniaploeg sloot het hoofdstuk in het nationale voetbal in stijl af. Topschutter Thomas Zwart dikte het doelpuntentotaal tot 32 stuks aan.

Een schot van Zwart en een kopbal van Franssens waren de schaarse hoogtepunten in het eerste half uur. Vispoel verschalkte bijna W. Van Der Eedt na een scherpe voorzet van Goossens. Van Spittael waagde het tot twee keer toe vanop afstand. Opportunist Zwart opende de score en werd kort daarop onderuitgehaald in de grote rechthoek, maar de scheidsrechter wuifde het protest weg.

Kort na de herneming behoedde Van Steelant de Waaslanders voor een tweede tegendoelpunt na een voorzet van Braem en een deviatie van Vandekerckhove. Zoals vaker viel het doelpunt aan de overkant. Na een vrijschop prikte Criel de bal tegen de touwen. Na een mooie actie over rechts leverde Pauwels een assist af voor Vandekerckhove, die de bal aan de eerste paal binnenduwde. (fdg)

SCHEIDSRECHTER:  Bernd Vandenbussche.

DOELPUNTEN: 36’ Zwart 1-0, 50’ Criel 1-1, 64’ Vandekerckhove 2-1.

SK LOCHRISTI: W. Van Der Eedt, Hoebeke, Pauwels, Zwart, Braem (77’ Gyselinck), Vandekerckhove, PJ. Van Der Eedt, Speltdooren (90’ Landuyt), De Waele (90’ Famaey), Van Eeckhout, Vispoel.

AVANTI STEKENE: Van Steelant, De Smet, Erikci, Van Severen (71’ D’Heer), Van Spittael, Mennes, Franssens, De Rudder, Klippelaar, Goosens, Criel.

GELE KAART: D’Heer. 

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten