Voetbal 3de afdeling VV

VW Hamme 4 - Svelta Melsele 2: Wuitens bezegelen het Melseels degradatielot

VW Hamme - Melsele: twee treffers van Spies (r.) brachten geen zoden aan de dijk.© Geert De Rycke

Svelta Melsele speelt volgend seizoen in eerste provinciale. De bezoekers slikten, net als zo vaak dit seizoen, te makkelijk en te vlot doelpunten.

Spies kopte Svelta nochtans vroeg in de wedstrijd op voorsprong en de gasten klommen ei zo na nog op 0-2, maar de eerste gevaarlijke actie van de thuisploeg werd door Smet, na een mooie actie van Claeys, afgewerkt. Spies kwam nog dicht bij de 1-2, maar toen Smet en De Witte, op aangeven van respectievelijk Lemmens en Van Osselaer, voor de 3-1-ruststand tekenden, was de wedstrijd gespeeld. Smet lobde al snel na de koffie de 4-1 binnen. Vanop de stip legde Spies de eindstand vast.

Uitgeteld

“Het bestuur heeft al te kennen gegeven dat ze er geen moeite mee hebben om volgend jaar in eerste provinciale te voetballen. Sportief zijn wel degelijk zwaar ontgoocheld. Kijk maar naar onze spelers die hier allemaal uitgeteld op het gras liggen”, aldus Melselecoach Mathias Smet na afloop. Vier weken geleden hadden we ons lot nog in eigen handen, maar met een nul op twaalf en het hoogste aantal tegendoelpunten van de hele reeks gooiden we zelf onze kansen weg”, besluit Smet.(ive)

TOESCHOUWERS:  600. 

SCHEIDSRECHTER:  Dirk Schoenmaeckers. 

DOELPUNTEN:  3’ Spies 0-1, 17’ Smet 1-1, 38’ Smet 2-1, 44’ De Witte 3-1, 55’ Smet 4-1, 69’ Spies (strafschop) 4-2. 

VW HAMME: Van Haver, Boulahmoum, Huygens, Heyninck (75’ Taptchou), Claeys, Lokando, Penneman, De Witte, Van Osselaer (67’ De Pauw), Smet (82’ Mbow), Lemmens.

SVELTA MELSELE:  Pauwels, Suy Stef, Thomas Suy (60’ Van Hal), Achnak (46’ Dutoit), Felix, Van Bergen (75’ Tazi), Keisers, Van Bossuyt, Spies, Butsraen, Geenen. 

GELE KAART:  Spies.

Aangeboden door onze partners