Voetbal 1ste provinciale  

KVV Ardennen 1 - KVE Drongen 0

KVV won het duel om de vijfde plaats

Na een evenwichtige wedstrijd waarbij Drongen vooral op de counter loerde, haalde KVV verdiend de zege binnen. De 0-0 ruststand was de perfecte weergave van de eerste helft waarbij beide ploegen ondanks de halve kansjes niet konden scoren. Onder impuls van de alom tegenwoordige Polet ging de thuisploeg op zoek naar de zege. Het enige doelpunt van de partij werd op het uur gemaakt door de afscheidnemende Van Wambeke. Captain Timmerman kreeg ook zijn terechte applausvervanging na een verblijf van zes seizoenen.

Daarna verzoende de thuisploeg zich met de stand en Drongen probeerde wel, maar veel gevaar voor de ingevallen keeper Watté zat er niet in.(pgb)

SCHEIDSRECHTER: Stijn De Groote. 

DOELPUNT:  60’ Van Wambeke 1-0. 

KVV ARDENNEN: De Prez (46’ Watté), Desmet, Polet, Timmerman (76’ De Ridder Jordi), Vanden Berghe, Cadron, Vander Stichelen (72’ Baele), Van Wambeke, De Ridder Jari, Vanwymeersch (82’ Vanhelleputte), De Preester. 

KVE DRONGEN: Frans, Vandevyvere, Baert, Tack (65’ Van Schoors), Samini, Lambrecht, De Bruyne, Smessaert, Novo, Ayala (76’ Dossche), Pieters. 

GELE KAARTEN:  Vanden Berghe, Desmet, Samini en De Bruyne. 

Aangeboden door onze partners