Voetbal 1ste provinciale 

Racing Waregem 3 - SV Diksmuide 0

Racing Waregem won de slotmatch met 3-0 van Diksmuide.

De eerste kans in deze eindeseizoensmatch was voor Diksmuide, maar de thuisploeg nam de wedstrijd snel in handen en Deloof kwam drie keer dicht bij een doelpunt. Doelman Depoorter pakte ook een kopbal van Demaître. Na een fout in de bezoekende verdediging kreeg Deloof vlak voor de rust dan toch loon naar werken. Aan de overkant zag Philips zijn kopbal naast gaan. Depoorter stopte de vrijschop van Van Fleteren en ook Vanderghinste kon dreigen. Na een goeie actie over Dujardin en Demets scoorde Deloof een kwartier vor tijd zijn tweede van de namiddag. Diksmuide kon daar niet veel tegenin brengen en het was uiteindelijk Demets die zijn afscheid aan Racing Waregem bekroonde met het derde doelpunt. (ids)

SCHEIDSRECHTER: Rabhi 

DOELPUNTEN:  42’ en 75’ Deloof 1-0 en 2-0, 89’ Demets 3-0 

WAREGEM:  Raevens, Depraetere, Euvrard, Van Fleteren, Demaître, Deloof, Desmet, Vanderghinste (70’ Demets), Dujardin (85’ Waeye), Coeman (70’ Legein), Gonçalves. 

DIKSMUIDE:  Depoorter, Clays (80’ R. Vandergunst), Philips, Avoki, Vanysacker, S. Vandergunst (70’ Bangoura), Santens (64’ Beuckels), Bustraen, Hillewaere, Vandenbussche.

GELE KAART:  26’ Demaître.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten