Voetbal 3de afdeling A VV 

SV Anzegem 2 - SV Oostkamp 0

Anzegem won met 2-0 van kampioen Oostkamp.

Anzegem, helemaal zeker van het behoud, begon sterk aan de partij tegen kampioen Oostkamp. Devacht kon meteen dreigen. Even later was het bingo langs Devacht na voorbereidend werk van Bourgeois en De Haspe. Devacht zag ook een bal van de lijn geveegd. Aan de overkant moest doelman Uytterhaegen zich reppen op pogingen van Claeys en Canoot. Beirlaen knalde op doelman Iket en Devacht kon ook de rebound net niet verzilveren. De Haspe en Houthoofd vonden Iket op hun weg en schuin voor doel kreeg Douven de bal niet gekadreerd. Oostkamp prikte een paar keer tegen, maar Anzegem zette zijn zege in blessuretijd nog extra in de verf met een knal van Goddeeris in de verste hoek. (ids)

SCHEIDSRECHTER: Van Roy 

DOELPUNTEN:  7’ Devacht 1-0, 94’ Goddeeris 2-0 

ANZEGEM:  Uytterhaegen, Goddeeris, Janssens (46’ De Bosscher), Houthoofd,  Vandoorne, Devacht, Tuyttens, Beirlaen (54’ Bouhid), De Haspe, Bourgeois, Cottignie (56’ Douven).

OOSTKAMP:  Iket, Vanhaeren, Declerck (75’ Ide), Decloedt, Vermander (60’ Vanhaecke), Claeys (60’ Arvid), Canoot, Willem Broes, Bragnard, Benoot, Van De Water(88’ Van Hoorweghe),  

GELE KAARTEN:  30’ Beirlaen, 38’ Willem Broes, 63’ De Haspe, 85’ Arvid, 85’ Bouhid.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten