Voetbal 1ste provinciale 

FC Meulebeke 1 - Sparta Heestert 2

Heestert won de slotmatch bij Meulebeke met 1-2 ondanks een 1-0-achterstand.

Meulebeke was sinds vorig weekend zeker van het behoud en startte gretig en met vertrouwen aan zijn laatste opdracht van het seizoen. Na een dieptepass werd Kerkhof alleen voor doel gezet en hij rondde de vroege kans koel af: 1-0. Nadien kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd, maar verder dan enkele dreigingen via stilstaande fases kwamen ze niet. Soumillon had de grootste mogelijkheid, maar hij zag zijn kopbal op de lat stranden. Na de pauze had Heestert licht overwicht, maar de gelijkmaker leverde dat aanvankelijk niet op. In het slot ging Ponjaert neer en hij zette zelf de elfmeter om. Heestert ging vol voor de winst en op een verre inworp van Duthoo scoorde Yavtali de 1-2. (av)

SCHEIDSRECHTER: Hein Demeyer 

DOELPUNTEN:  7’ Kerkhof 1-0, 82’ Ponjaert 1-1 (pen.), 86’ Yavtali 1-2 

MEULEBEKE:  Van Volcem, Tavernier, De Wulf, Decostere, Verschueren, Ouarane, Declercq, Verbeke (60’ George), Couwyzer (87’ Dejonckheere), Vandromme, Kerkhof (29’ Dekimpe)

HEESTERT:  Vercruysse (89’ Vandenbogaerde), Hugelier, Ponjaert, Duthoo, Voet (60’ Hermans), Soumillon (70’ Shoaib), Van Wassenhove, Verspeelt, Vangheluwe, Peers, Trybou  

GELE KAARTEN:  26’ De Wulf, 82’ Peers, 88’ Putman, 89’ Hugelier

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten