Voetbal 1ste provinciale 

Vc Bertem-Leefdaal 5 - SC Aarschot 1

Op basis van de openingsfase een verrassende uitslag gezien Aarschot de bovenhand had. Daarna scoorde Bertem op een kleine zes minuten genadeloos drie keer, de tweede helft was grotendeels een maat voor niets. In de beginfase regeerden de bezoekers, vooral Haddouti was gevaarlijk met een schot over, naast en op de doelman.

Van Malcot werd diep gestuurd, hij wrong zich tussen twee verdedigers en lobde goalie Van Kerckhoven. Net bekomen van de schok opnieuw Van Malcot, zijn voorzet ging naar Feyaerts die liet liggen voor Afkir aan de tweede paal (2-0). Op minuut 21 ging Afkir vanaf links het strafschopgebied binnen met een sleepbeweging uit het zaalvoetbal, hij besloot in de verste hoek (3-0). Op slag van rust zou thuisspeler Joosten de bal met de hand beroeren, geen hands volgens de ref, commotie bij Aarschot. Een handvol minuten na rust profiteerde Van Hove van een defensief misverstand bij Bertem (4-1). Met nog enkele minuten te gaan werd invaller Marion vanaf links diep gestuurd, hij maakte af aan de eerste paal (5-1). (svw)

SCHEIDSRECHTER: Wout Hardeel.

DOELPUNTEN:  15’ Van Malcot 1-0, 16’ en 21’ Afkir 2-0 en 3-0, 38’ Van Malcot 4-0, 51’ Van Hove 4-1, 87’ Marion 5-1.

VC BERTEM-LEEFDAAL: Seynaeve, Hoymans (66’ Mues), Kempenaers, Joosten, Leirs (78’ Marion), Feyaerts, Afkir (68’ Piret), Jacobs, Vanneck, Van Malcot, Peeters.

SC AARSCHOT: Van Kerckhoven, Geerkens (46’ Hermans) , Lemmens, Miri, Haroun, Van Hove (57’ Achraf), Arice, Van Leemputten, Haddouti, Hermans, Peeters.

GELE KAARTEN:  37’ Hermans, 45’ Van Leemputten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten