Voetbal 2de afdeling VV B 

Diegem Sport 2 - Sporting Hasselt 0

Met een knappe 2-0 overwinning sluit Diegem het seizoen alsnog af op een positieve noot, net genoeg om bovenaan de tweede kolom te eindigen.

De thuisploeg had het minst zin in een eindeseizoensmatch en koos vol voor de aanval. Sulejmani kopte een vrijschop van De Bouw over. Egerickx werkte na een doorsteekpass van opnieuw De Bouw wel kalm af. Een lob van Mauën ging net naast. Lenaerts schotelde Maes de gelijkmaker voor, maar die miste onbegrijpelijk. Meteen na de pauze worstelde Mauën zich voorbij drie bezoekende verdedigers en was Ghijsens een tweede keer geklopt. Invaller Barkellil had na geharrewar voor doel nog de 3-0 aan de voet. De lat hield Hermans van de aansluitingstreffer, maar verder was Hasselt niet meer bij machte om Atheba te bedreigen. Met een knappe 2-0 overwinning sloot Diegem het seizoen alsnog af boven- aan de tweede kolom. (skm)

SCHEIDSRECHTER: Boogaerts.

DOELPUNTEN:  29’ 1-0 Egerickx, 47’ 2-0 Mauën.

DIEGEM SPORT: Atheba, Van Lautem, Mertens, Bautmans, Frix (68‘ Barkellil), Mauën (62’ Honshoven), De Bouw, De Koker, Denayer, Sulejmani (46’ Cojocaru) en Egerickx. 

SPORTING HASSELT: Ghijsens, Demirsoy (28‘ Huygen), Ofori Appiah, Deville, Dassen, Maes, Bangels, Haenen (76’ Knapen), Lenaerts, Heeren (76’ Hermans) en Maus. 

GELE KAARTEN:  Ofori Appiah 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten