FC Merelbeke 3 - KRC Harelbeke 2

Geen eindronde voor Harelbeke.

Merelbeke verzekerde zich van de eindronde na winst tegen concurrent Harelbeke. Ideale start wel voor de bezoekers met een vroeg doelpunt van Soli. De reactie van de thuisploeg was niet min. Via Doumbia, die zijn doelman verschalkte na een voorzet van Seynaeve, verdween de bal in doel. Lievens kopte naast na hoekschop. Aan de overzijde knikte Van Mol de bal naast. Halfweg de tweede helft bezorgde Verheyden, die zich mooi vrij kapte, de thuisploeg een voorsprong. Invaller Straetman diepte de kloof uit nadat Verheyden Van Laere op rechts wegstuurde en die een voorzet op maat afleverde. In het slot zorgde Deryckere voor de aansluitingstreffer. Op de counter liet Straetman een tweede goal liggen.(fdg)

SCHEIDSRECHTER: Arno Cornelis.  

DOELPUNTEN:  2’ Soli 0-1, 4’ Doumbia, owngoal, 1-1, 67’ Verheyden 2-1, 72’ Straetman 3-1, 89’ Deryckere 3-2. 

MERELBEKE: Maes, Van Den Winckel, Van Laere, Verheyden, Lievens, Seynaeve (61’ Verhelst), De Ruyver, Falzone (61’ Straetman), Verkindere, Hilal (83’ De Schryver).  

HARELBEKE: Thieren, Van Damme, De Smet, Van Mol, Nfor, Soli, Vandekerckhove, Noppe (76’ Rollez), Feys (70’ Deryckere), Doumbia (59’ Verlinde). 

GELE KAARTEN:  De Schryver, Nfor, Verkindere, De Smet. 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten