Voetbal 3DE AFDELING VV A 

RODE DE HOEK 2 - WOLVERTEM MERCHTEM 1

Rode De Hoek zakt dan wel naar eerste provinciale, maar de fusieclub eindigde in schoonheid met een thuiszege.

De bezoekers hadden voor de rust veel balbezit en veldoverwicht, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Op een vrije trap van aanvoerder Scheerens kopte Sanchez de bal voorbij doelman Pannecouke. Wolvertem Merchtem dreigde met een kopbal van Heyvaert, een schot van De Boeck en een trap op de paal van Heyvaert. Na de rust bleef het scenario identiek. Na een actie Baudewyns-Perrault bracht De Boeck evenwicht. Randje buitenspel kon Movoto aan de haal en de diepe spits van Rode maakte er 2-1 van. De goed ingevallen Buyse trof de lat. In het laatste kwartier speelden de bezoekers nog vergeefs alles of niks. Rode De Hoek zakt naar eerste provinciale. (lbh)

SCHEIDSRECHTER: Wout Bartels.

DOELPUNTEN:  34’ Sanchez 1-0; 61’ De Boeck 1-1, 78’ Movoto 2-1.

RODE DE HOEK: Carpentier, Sanchez, Jacobs (55’ Mbanza Nzuzi), De Sousa (15’ Buyse, 82’ De Cooman), Weytjens, Cannaerts, Scheerens, Van der Vennet, Ruelle, Yondjouen.

HO WOLVERTEM MERCHTEM: Pannecoucke, Schoukens, Christiaens (64’ Daels), Hofman, Baudewyns, De Boeck (75’ Mpati), Heyvaert, Quansah, Karaçay (77’ Eliko Eyenga), Willems (64’ Vantomme), Perrault 

GELE KAARTEN:  Schoukens, De Boeck, Movoto.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten