Bloemetje geven voor Moederdag? Probeer dit fleurige driegangenmenu met bloemblaadjes van courgette, radijs en ananas
Gooi het dit jaar over een andere boeg en serveer bloemen op een bordje — © BURP
Geef je ieder jaar een boeketje bloemen aan je mama? Gooi het deze Moederdag eens over een andere boeg en serveer de bloemen liever op een bordje. Een bouquet garni van eetbare nepbloemen: niet uit een pluktuin, maar gemaakt van ananas, komkommer, radijs of courgette – en een flinke snuf liefde.
productie BURP
Beste van Plus
Lees ook
Gebrande cheesecake, gepekelde kalkoen en karamelsnoepjes: kerstrecepten van foodfenomeen Donna Hay
Japanse pannenkoekjes, ovenpasta en een veggie schotel waar ook je kinderen van smullen: recepten van Rani De Coninck
Waan je in het Oosten met streetfoodrecepten van het succesvolle Antwerpse restaurant Boker Tov
Verse fishburgers, een eigerecht om mee uit te pakken en een smeuïge crème brûlée-taart: straffe recepten van Sofie Dumont