Wie is De Mol? Hasselt weet het ook niet

 

 ©  Serge Minten

Hasselt -

Zondag weten we wie ‘De Mol 2022’ is. Om de finale nog wat op te poken trekt een team van Play 4 door Vlaanderen om kijkers zelf hun stem te laten uitbrengen. Woensdag was Hasselt aan de beurt.

Het team van Play 4 streek neer aan Hogeschool PXL en aan Quartier Bleu. De vraag wie de mol is, bleek blijkbaar moeilijker dan de naderende examens bij de hogeschoolstudenten. Stemmen kon met een duw op één van de drie kleurenpalen die er stonden opgesteld. Elke kleur was verbonden aan één van de resterende kandidaten. Zondag tijdens de finale tellen die stemmen mee.

“Ik ben er zeker van dat Uma De Mol is”, zegt Rico Valkenborg uit Lommel gedecideerd. “Ik dacht eerst aan de Limburgse Emanuelle, maar toen zij er uit ging, dacht ik meteen aan Uma. Een vrouw, zeker weten. Waarom? Feminisme is in? Toch?”

De Bilzense Nathalie Senkevich denkt niet dat een vrouw de mol is. “Yens is De Mol, punt. Hij doet té goed mee met alles. Het valt zelfs op.”

“Ik heb het sporadisch gevolgd dit jaar, maar vanaf dag één weet ik dat Sven de mol is”, zegt Bjorn Molenaers uit Kortessem. “Kijk naar die man, dan weet je al genoeg. Ik ben niet mis, let maar op.”

Zondagavond valt het doek in een uitverkocht Paleis 12 in Brussel. dj

Finale De Mol, zondag 8 mei, vanaf 20.00 uur op Play 4

 

 ©  Serge Minten

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten