voetbal 2de provinciale C SVE Bazel - Sint-Denijssport

Bazel wil stabiele tweedeprovincialer zijn

Kerremans.© GDR

In de eindronde wacht er SVE Bazel, met de komst van Sint-Denijssport, een moeilijke tegenstander.

SVE Bazel pakte het afgelopen seizoen de eerste periodetitel en was dus al vrij snel zeker van een plaatsje in de eindronde. Het loopt de laatste tijd minder vlot bij Bazel, waardoor ze in het klassement te vinden zijn op de achtste plaats met 43 punten. In de eindronde krijgen ze het bezoek van Sint-Denijssport, dat in tweede provinciale A op de vierde plaats eindigde met 55 punten.

In de steek laten

“Om te beginnen zullen we bekijken welke spelers er kunnen aanwezig zijn”, aldus Robby Kerremans. “Na Nieuwjaar zijn de resultaten inderdaad minder, maar sedertdien was de opkomst bijzonder matig op training. Bovendien hebben zondag nog eens twee spelers doodleuk gezegd dat ze niet meer voor Bazel spelen. Ze tekenen wel een overeenkomst voor een seizoen, maar als ze hun zin niet krijgen haken ze gewoon af. Op die manier laten ze hun medespelers en hun club zomaar in de steek.”

“Als sporter speel je elke wedstrijd om te winnen, dat zal tegen Sint-Denijssport niet anders zijn”, gaat Robby Kerremans verder. “Als Bazel zijnde gaan we ons zeker niet aanpassen aan de tegenstrever. We gaan proberen om ons eigen spel te spelen en vooral efficiënt te zijn. Al denk ik dat het vooral onze ambitie is om volgend seizoen opnieuw een goede tweedeprovincialer te zijn. Dat lijkt mij realistischer dan de stap te wagen en een heel zwaar seizoen tegemoet te gaan. (rdk)

Aangeboden door onze partners