Revaliderende Julian Alaphilippe komt met update na zware val: “De pijn is al minder en ik kan al veel beter ademen”

 

 ©  BELGA

Julian Alaphilippe heeft voor het eerst van zich laten horen na zijn zware valpartij in Luik-Bastenaken-Luik waarbij hij twee ribben en zijn schouderblad brak en een klaplong opliep. “De komende onderzoeken zullen beslissen over de rest van mijn seizoen”, zette de wereldkampioen wielrennen op zijn Twitteraccount.

Wim Conings

“Mijn revalidatie verloopt goed en de pijn is al minder”, aldus de Fransman. “Ik kan al veel beter ademen en alles gaat de goede kant op. Ik hoop dat die zware valpartij vanaf nu niet meer dan een slechte herinnering zal zijn. Graag zou ik jullie bedanken voor de veel berichten van steun tijdens de voorbije tien dagen.”

De vraag of het goudhaantje van Quick-Step Alpha Vinyl klaar zal zijn voor de start van de Ronde van Frankrijk laat hij voorlopig onbeantwoord. “De volgende onderzoeken zullen beslissen over de rest van mijn seizoen. Op dit moment profiteer ik nog zo veel mogelijk van mijn kleine familie.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten