Voetbal Eindronde 3de afdeling VV

Erpe-Mere United 3 - FC Esperanza Pelt 1

Een gretig Erpe-Mere haalde het op enthousiasme verdiend van Pelt, dat een offday kende en worstelde met de hobbelige grasmat.

In een tijdspanne van vijf jaar tijd realiseerde Erpe-Mere United de sprong van tweede provinciale naar tweede afdeling, waardoor het op een hoogtepunt afscheid nam van zijn stadion op de Lindenkouter. Van Den Meersch opende de score met een rake knal via de onderkant van de lat. Pelt eiste veel balbezit op, terwijl Erpe-Mere op de counter loerde. De gelijkmaker strandde op de lat. Van Den Meersch tikte een door Pelt aangevochten hoekschop van De Kegel binnen. De ongedekte Ella Ella verlengde een vrijschop tegen de touwen voor Pelt. Op pass van matchwinnaar Van Den Meersch beukte Matthijs de poort naar tweede afdeling open.  (rwd)

SCHEIDSRECHTER: Carrein.

DOELPUNTEN:  3’ en 42’ Van Den Meersch 1-0 en 2-0, 46’ Ella Ella 2-1, 63’ Matthiis 3-1.  

ERPE-MERE UNITED: Godijn; Tackaert (80’ Piers), Delmoitié, Vinck, De Kegel; Kabera, Van Dorpe, Matthijs, Lammens (53’ Beeckaert); Van Den Meersch (66’ Hendrickx), Beerens (80’ Dikanda).

FC ESPERANZA PELT: Swinkels; Ponet, Van De Kerkhof (61’ Smolders), Adriaans (65’ Chraou), Geebelen; Vandenputte, Mulder, Bostanci, Meeus; Palmans, Ella Ella.

GELE KAARTEN:  37’ Tackaert, 71’ De Kegeln 71’ Vandeputte, 77’ Van Dorpe, 87’ Geebelen, 88’ Mulder.

RODE KAARTEN:  Geen 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten