Voetbal eindronde 2de afdeling VV

RFC Wetteren 4 - SK Pepingen-Halle 1

De Wetterse leeuwen verlengen hun verblijf in de tweede afdeling na simpele winst tegen een zwak Pepingen-Halle dat enkel in het wedstrijdslot voor wat weerwerk zorgde. Na de rust morsten de Wetteraars met kansen.

Vandervorst behoedde de bezoekers voor een vroege achterstand toen De Caigny zich doorzette op links. Aan de overzijde mikte Houssane op Segers. De Caigny opende voor Van Der Sypt, die voorlangs besloot. Willemyns prikte de bal voorbij Vandervorst met een subtiele lob. De thuisploeg stoomde door. Willemyns en Van Hoecke, die de assist afleverde, effenden het pad voor een doelpunt van De Caigny. Flitsend begin van de Wetterse leeuwen na de rust. Na een assist van Van Hoecke mikte Willemyns de bal tegen de touwen. De Caigny viseerde de lat na een voorzet van Van Hoecke en trapte daarna slap in de handen van Vandervorst. Ngadrira zette een strafschop om na hands. Dib zorgde voor een ruime kloof.(fdg)

SCHEIDSRECHTER: Bram De Clercq. 

DOELPUNTEN:  20’ Willemyns 1-0, 27’ De Caigny 2-0, 48’ Willemyns 3-0, 68’ Ngadrira, pen. 3-1, 90’ Dib 4-1.  

RFC WETTEREN: Segers, Van Der Sypt, Boudry, Lamrani (90’ Goossens), Willemyns, Heymans, De Caigny (78’ Dib), Telen, Van Hoecke, K. Elaut (90’ De Bruycker), Liessens.  

SK PEPINGEN-HALLE: Vandervorst, Emmaneel (25’ Baras), Bourgeois, Houssane, Pé, Ngadrira, Dailly, Aalhoul, Van Belle, Emhandi, Morais De Almeida.  

GELE KAARTEN:  Aalhoul.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten