Voetbal Interprovinciale eindronde 

SV Rumbeke 3 - KSCE Mariakerke 2

Rumbeke wint van Mariakerke

Rumbeke moest al vroeg in de achtervolging. De thuisploeg was niet onder de indruk, scoorde via Behaeghel op het kwartier de gelijkmaker. Mariakerke liet zich niet onbetuigd, nam op het halfuur opnieuw de leiding. Rumbeke reageerde, maar de scherpte ontbrak in de zone van de waarheid. Tot op slag van rust de thuisploeg van op de strafschopstip mocht aanleggen. Dumoulin zette de elfmeter feilloos om. Na de pauze ging Rumbeke door op zijn elan. Na een hoekschop genomen door Cool, kopte kapitein Kindt de blauwhemden op voorsprong. Mariakerke moest nu noodgedwongen voor de aanval kiezen, Rumbeke kon naar hartenlust counteren. Maar het plaatselijk vizier stond niet op scherp. In de slotfase kwamen de bezoekers nog gevaarlijke opzetten, maar de Rumbeekse defensie gaf geen krimp. (fvm)

SCHEIDSRECHTER: Michiels 

DOELPUNTEN: 8‘ Claerman 0-1, 14’ Behaeghel 1-1, 30’ Cherlet 1-2, 42’ Dumoulin (pen.) 2-2, 56’ Kindt 3-2. 

RUMBEKE: Vonck, Kindt, Cool, Volckaert (90‘ Beerland ), Van Exem, Maertens, Woodruff, Dumoulin, Vermaut, Vanfleteren, Behaeghel (73’ Van Eeckhoutte). 

MARIAKERKE: Van Buynder, Mirvic, R. Van Acker, Thybaert, Claerman (77‘ Latifov), Fikaj, Cherlet, Debo, K. Depoorter, Arican (77’ Segers ), Van De Velde (77’ Tahid). 

GELE KAARTEN: Woodruff, Volckaert, Thybaert, Debo.

Aangeboden door onze partners