Voetbal Eindronde 2de afdeling VV

Zelzate 0 - Lyra-Lierse Berlaar 3

Heel wat bezoekende supporters zorgden voor sfeer rond het terrein.

Broeckaert kopte de gemeten voorzet van Flamant in de openingsfase net naast. Trouvé bleef recht na pogingen van Kil en Adesanya, die even later onnodig balverlies in middenveld afstrafte. Net voor de rust miste Struyf een reuzekans. Na de rust besloot Antwi-Manu van dicht bij op Sterkens. Iets na het uur ging Van Rie in de fout net buiten de rechthoek en mocht meteen gaan douchen. Veldspeler Criel moest tussen de palen. Een kwartier voor affluiten werd een vermeende strafschop op Franki niet gefloten, in de omschakeling verdubbelde Peffer de bezoekende voorsprong. In de slotfase zorgde de bezoekende topschutter voor de overdreven eindcijfers. (vhe)

SCHEIDSRECHTER: Bert Verbeke. 

DOELPUNTEN:  38’ Adesanya 0-1, 79’ en 90’ Peffer 0-2 en 0-3.

ZELZATE: Trouvé (46’ Van Rie), Grootaert, Lanckman, Van Buyten, Flamant (46’ Boete), Van Cauwenberg, De Kerf (46’ Franki), Vandenhende, Van Wesemael, Broeckaert, Antwi-Manu (65’ Criel).

LYRA LIERSE: Sterkens, Balbi, Struyf (76’ Smits), Vets, Kil (84’ De Wilde), Adersanya (88’ Hendrickx), Weuts, Van De Buys, Schaessens (76’ Van Goylen), Peffer.

GELE KAARTEN:  Broeckaert.

RODE KAARTEN:  Van Rie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten