Voetbal Beker Brabant (v)

Boutersem United 1 - FC Herent 2

Herent-coach David Fleurman loodste zijn piepjonge ploeg naar een gesmaakte bekerzege tegen het door de wol geverfde Boutersem.

Herent opende scherp met kansen voor Bander Velpen en Van Looveren. Aan de overzijde ging Sinnaeve onder een hoge bal, maar de kopbal zoefde over.

Na een mooi uitgesponnen aanval dropte Tambeur van op de zestien de bal tegen de touwen. Na de rust verzette Boutersel de bakens.

Van Humbeeck sneed door de defensie en maakte gelijk. De Herentse linksbuiten Bitenga woog op de defensie en maakte het verschil.

Bij een foutieve tackle ging de bal op de stip. Valvekens zette de elfmeter feilloos om waardoor Herent na een tweede plaats in de competitie met de beker nu ook een prijs te pakken heeft. (rwd)

DOELPUNTEN:  43’ Tambeur 0-1, 55’ Van Humbeeck 1-1, 75’ Valvekens (str.) 1-2 

BOUTERSEM UNITED: Haesen; Pao (68’ Mertens), Versmissen (89’ Scheepmans), Romme, Verbeylen; Siccard, Huybrechts, De Ruyter, Van Velthoven (28’ Tiolants); Surinx, Van Humbeeck 

FC HERENT: Sinnaeve; Massa, Gielissen, Vander Velpen (86’ Vanvlasselaer), Ceulemans; Van Looveren, Tambeur, Frateur; Voets (79’ Van Eyken), Valvekens, Bitenga (89’ Pauwels)

GELE KAARTEN:  58’ Van Humbeeck 

 

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten