Nick Jonas en Priyanka Chopra delen eerste foto van baby na moeilijke periode: “Na honderd dagen eindelijk thuis”

 ©  ISOPIX

Hollywoodkoppel Nick Jonas en Priyanka Chopra verwelkomden in januari een dochtertje via draagmoederschap. Het meisje, dat de naam Malti Marie kreeg, kwam echter veel te vroeg ter wereld en verbleef ruim honderd dagen op de neonatale afdeling. Op Moederdag deelde het koppel heuglijk nieuws: hun baby was eindelijk thuis. Dat vierden de twee met de eerste foto van hun gezinnetje.

Hanne Vandenweghe

De kleine Malti Marie werd twaalf weken vroeger dan gepland geboren en moest opgevolgd worden op de neonatale afdeling. Meer dan honderd dagen om precies te zijn. Inmiddels is “de rollercoaster” voorbij, zo schrijft Priyanka Chopra op Instagram. Het meisje mocht na drie maanden mee naar huis met mama en papa, net op tijd voor Moederdag.

Chopra vierde die bijzondere gebeurtenis door een allereerste foto van Malti Marie te delen op de sociale netwerksite. Daarop houdt ze het meisje, gekleed in een schattig roze pakje en haarband, helemaal vertederd in haar armen. Jonas kijkt naar zijn dochter en houdt haar armpje vast. In het bijschrift bedanken ze alle dokters, verpleegsters en specialisten van de ziekenhuizen Rady Children’s La Jolla en Cedar Sinai in Los Angeles “om onbaatzuchtig te zijn” in de uiterst zware maanden.

LEES OOK:

“Op deze Moederdag kunnen we niet anders dan nadenken over de afgelopen maanden en de achtbaan waarin we hebben gezeten. We weten nu wat zoveel mensen ook hebben meegemaakt”, staat er nog in het emotionele tekstje. “Na meer dan honderd dagen in de NICU (neonatale intensive care unit, red.) is ons kleine meisje eindelijk thuis. De reis van elk gezin is uniek en vereist een bepaald niveau van geloof, en hoewel die van ons een paar uitdagende maanden kende, wordt achteraf overduidelijk hoe kostbaar en perfect elk moment is.”

Jonas en Chopra kijken nu vooral uit naar de toekomst. “Ons volgende hoofdstuk begint nu, en onze baby is echt een badass. Let’s get it MM! Mama en papa houden van je.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners