Lange file op E313 nadat vrachtwagen met kiezels kantelt in Geel

Archiefbeeld ©  bfm

Op de E313 richting Antwerpen is maandagmiddag een vrachtwagen geladen met kiezelsteentjes gekanteld ter hoogte van Geel-West. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De lading ligt gedeeltelijk op de rijbaan, die dan ook even volledig zal moeten worden afgesloten om alles te kunnen opruimen. Er staat nu al een lange file.

jvhBron: BELGA

De vrachtwagen zelf zal ook moeten worden getakeld. Het verkeer kan omstreeks 12.45 uur nog passeren over de linkerrijstrook, al moet dat voorzichtig gebeuren want ook daar zijn wat kiezeltjes beland. Om alles te verwijderen, zal de snelweg even volledig dicht moeten. Het verkeer zal dan over de parallelweg tussen de op- en afrit Geel-West worden gestuurd – in normale tijden een dienstweg.

Het ongeval heeft meteen voor een stevige file gezorgd, en het Verkeerscentrum waarschuwt ervoor dat dat allicht nog een hele tijd zal duren. Over langere afstand vanuit Hasselt richting Antwerp of Gent is omrijden via Brussel een alternatief.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten