Aldi reageert op uitspraak van Gilles De Coster tijdens finale ‘De mol’

Gilles De Coster had het zondagavond tijdens de slotshow van ‘De mol’ over “stemadvies van den Aldi”. Het is een uitspraak die wel vaker terugkomt om te duiden dat iets niet helemaal top was. Maar wat vindt de keten daar zelf van?

“Nou, dat was stemadvies van den Aldi.” Dat zei presentator Gilles De Coster zondagavond tijdens het grote live-evenement van De mol, nadat de drie finalisten de kans hadden gekregen om een stemming van publiek en kijkers te beïnvloeden. Van den Aldi, als in: matig, een beetje brak, half z’n gat. Voor 11.000 fans in het Brusselse Paleis 12 en ruim 1,2 miljoen mensen thuis.

LEES OOK. De mol is bekend na spectaculaire slotshow: “Tegen een hoog tempo mollen, dat was het plan. Ik heb een sprintje getrokken”

Het is een uitspraak-met-een-knipoog die wel vaker terugkomt, maar wat vindt het bedrijf daar zelf van? “We zien dat niet als negatief, we bekijken dat met een glimlach en met de nodige zelfrelativering. Noem het gerust een geuzennaam, eentje waar we bovendien zelf op inzetten. Onze collega’s noemen we intern toppers van den Aldi en we gebruiken de omschrijving kanjers van den Aldi om onze producten aan te bieden die bij testen in de media mooie scores kregen”, zegt Jason Sevestre van Aldi.

Het bedrijf ging zelfs aan de slag met de uitspraak van De Coster en integreerde die maandagnamiddag in een reclamepost op Facebook voor wasmiddel Una, een knipoog naar mol Uma. (bpr)

Aangeboden door onze partners

Lees ook