Wordt huwelijk tussen veldritteam CX Tormans en Patrick Lefevere afgeblazen?

gvdl

Het ziet er sterk naar uit dat de aangekondigde samenwerking tussen het veldritteam CX Tormans en Quick-Step Alpha Vinyl een stille dood aan het sterven is. Een te beperkte budgettaire inbreng van Tormans ligt aan de basis van het zo goed als zeker afblazen van het huwelijk tussen beide partijen.

Het was nochtans een overtuigde Jan Tormans die na afloop van het WK veldrijden in Fayetteville de hofmakerij tussen beide partijen bevestigde. Tormans wilde met zijn CX Tormans weg bij Intermarché - Wanty Gobert en vond in het Quick-Step van Lefevere een gewillige partner. Beloften-wereldkampioen Joran Wyseure en Emiel Verstrynge maakten echter al snel duidelijk dat zij kozen voor Alpecin-Fenix.

Ook Quinten Hermans - het nummer twee van Luik-Bastenaken-Luik - was niet overtuigd en heeft zijn keuze nog niet gemaakt. Intussen zou Tormans de gesprekken met Intermarché hebben heropend. Tormans CX is contractueel nog tot 31 december aan Intermarché verbonden, het Waalse team wil ook in 2023 in het veld actief blijven en rekent daarvoor al zeker op Bart Wellens.

Aangeboden door onze partners