‘Married… With Children’ krijgt animatie versie

 ©  © The Hollywood Archive

Nog steeds zijn ze getrouwd en de kinderen zijn er ook nog steeds, en de serie krijgt nu zelfs een revival. Want nadat het vijfentwintig jaar geleden voor het eerst op de televisie verscheen, komt er nu een animatie versie.

Laurence Torck

 ©  ISOPIX

In de show, waarin het leven van een familie die elkaar wel eens naar de keel durft te vliegen, komen ook de vier leden van de familie Bundy terug. Ed O’Neill komt terug als Al Bundy, Katey Sagal als Peggy Bundy, Christina Applegate als Kelly Bundy en David Faustino als Bud Bundy.

De serie zou te zien moeten zijn op Fox, Hulu en Peacock. Wanneer we de serie precies te zien zullen krijgen is nog onduidelijk. Ook wat de familie zal doen of meemaken, is nog een geheim.

Maried… With Children werd uitgezonden van 1987 tot 1997. Er werden in totaal 11 seizoenen die 259 afleveringen omvatten, gemaakt. De serie was voor actrice Christina Applegate een springplank want sindsdien kreeg we haar zowel op het kleine als op het grote scherm ontzettend vaak te zien.

Er werden de voorbije jaren al meerdere pogingen ondernomen om de serie nieuw leven in te blazen. Maar door de drukke agenda van de acteurs was dat onmogelijk. Een animatie versie zou dat probleem moeten oplossen.

Aangeboden door onze partners