Voetbal EINDRONDE 3DE AFDELING VV 

Tempo Overijse 2 - Esperanza Pelt 1

Tempo Overijse won met 2-1 van Pelt.

Een misverstand in de bezoekende defensie en een attente Joren De Hond bezorgden de thuisploeg een vroege voorsprong. Daarna bleef de partij in evenwicht, al waren de beste kansen nog voor Tempo Overijse. Maluka dribbelde zich knap vrij maar besloot naast en op voorzet van een gemeten voorzet van diezelfde Maluka kwam Cocchiere een haartje te kort om binnen te tikken. In de tweede helft verwaterde de partij en toonde de ref zes keer geel. Met nog een kwartier te gaan werd de lepe Focant foutief gestuit in de rechthoek. Maluka trapte raak vanop de stip. Meeus maakte in de bijgevoegde tijd de aansluitingstreffer.  (dvh)

SCHEIDSRECHTER: Tibo Le Pera 

DOELPUNTEN:  2’ De Hond 1-0, 71’ Maluka 2-0 (str.), 90+3 Meeus 2-1

Tempo Overijse :  Van Gijseghem, De Maeyer, Verdoodt, Delorge, Cocchiere, De Hond, De Jonge, Maluka (90+3 Verlinden), Focant (90’ +4 Libois), De Groodt, Vandervondelen. 

Esperanza Pelt : Van Dael, Adriaans, Geebelen (45’ Rijkers), Mulder (72’ Van Kemmenade), Meeus, Chraou (72’ Smolders), Bostanci, Palmans, Ponet (85’ Maxhuni), Vandenputte, Ella Ella 

GELE KAARTEN:  19’ Focant , 38’ Meeus, 56’ Mulder, 62’ Vandervondelen, 64’ De Hond, 68’ Ella Ella, 70’ Ponet, 83’ Vandenputte.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten