Derde seizoen ‘Bridgerton’ zal afwijken van de boeken

 

 ©  LIAM DANIEL/NETFLIX

Na het verhaal tussen Duke Simon (Regé-Jean Page) en Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) en Kate Sharma (Simone Ashley) brengt Netflix alles in gereedheid voor het derde seizoen van het razendpopulaire ‘Bridgerton’. Dat zal focussen op Penelope Featherington (alias Lady Whistledown) en Colin Bridgerton (Luke Newton).

(eadp)

Actrice Nicola Coughan maakte het nieuws bekend. Eerst op het FYSEE-panel van Netflix, vervolgens ook op Instagram. “Net als Lady Whistledown heb ik al een tijd een groot geheim met me meegedragen, maar nu kan ik je eindelijk vertellen dat Bridgerton seizoen drie het verhaal van Colin en Penelope is.”

LEES OOK. RECENSIE. ‘Bridgerton’ (seizoen 2) op Netflix: Nog steeds de beste serie in zijn genre (+)

Aan het einde van het laatste seizoen werd al gehint dat het die richting zou uitgaan. Dat betekent wel dat de volgorde van de boekenreeks van Julia Quinn niet langer gerespecteerd wordt. Penelope en Colin zijn pas het vierde boek in de reeks. Het derde zoomt in op het verhaal van Benedict Bridgerton.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook