Jani Kazaltzis solliciteert openlijk naar vervolg ‘Viva la feta’

 ©  Play4

Met dokter Réginald Moreels sloten Jani Kazaltzis (43) en Otto-Jan Ham (43) maandagavond de deuren van hun Griekse vakantiehuis in ‘Viva la feta’. Tijdelijk, als het van Kazaltzis afhangt. Hij solliciteert openlijk naar een vervolg op het feelgoodprogramma.

Sinds ze drie weken samenleefden op een zeilboot in Over de oceaan klikt het tussen Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham. De twee besloten hun vriendschap in een televisieformat te gieten en maakten de voorbije weken het mooie weer vanuit hun villa op het Griekse eiland Sifnos, in Viva la feta. Een stukje goedlachse, ontspannen tv met soms ook diepgang. Iets wat ook Kazaltzis zal bijblijven.

LEES OOK. Onze chef media keek naar ‘Viva la feta’ op Play4: “Jani Kazaltzis is op z’n best als scharrelkip” (+)

“Otto-Jan is toch een beetje de nieuwe man in mijn leven”, zegt hij. “Ik wil Otto-Jan bedanken om naar mijn gezaag te luisteren en zo lief voor mij te zijn. Het was geweldig met hem, en ik hoop dat we dit samen nog eens mogen doen.”

LEES OOK. Jani en Otto-Jan ontvangen samen BV’s op een Grieks eiland: “Bij Bart De Wever leken we op het einde wel drie kameraden” (+)

Een helder signaal aan Play4, de zender achter Viva la feta. Ook daar blikken ze tevreden terug. Wel is er nog geen beslissing genomen over een mogelijk tweede seizoen. “We maken de evaluatie altijd pas na het volledige seizoen. Of er een vervolg komt, weten we nog niet. Maar we zijn wel blij met de fijne resultaten.”(DVG)

Aangeboden door onze partners

Lees ook