Voetbal 3de provinciale A

Mike Dewitte (EVC Beselare): “Promotie komt jaar vroeger dan gepland”

EVC Beselare klaarde de klus op het veld van Moorslede. 

EVC Beselare klaarde de klus op het veld van Moorslede. © Bart Vandenbroucke

Na het 1-1-gelijkspel op eigen veld klaarde EVC Beselare de klus met een 1-2-overwinning op Moorslede. Promotie naar tweede provinciale is een feit.

“We behaalden de zege op inzet en karakter, maar dat moet kunnen”, reageerde T1 Mike Dewitte. “Na een vroege voorsprong hadden we het moeilijk en kwamen we enkele keren goed weg. We hebben dit seizoen alle verwachtingen overtroffen. Heimelijk hoopten we mee te doen voor de prijzen, maar het woord promoveren durfden we niet luidop uit te spreken. We maakten de doelstelling een jaar vroeger dan gepland waar. Ik ben dan ook een trotse trainer.”

“Ik zal zo snel mogelijk samenzitten met het hard werkende bestuur om enkele zaken te bespreken die de werking van de club nog kunnen verbeteren”, vervolgde Dewitte. “We konden al meerdere nieuwe spelers op de kop tikken en dachten dat ons huiswerk af was, maar enkele jongens die al getekend hadden, zijn door omstandigheden nog onzeker. Dat bezorgt ons een hoop kopzorgen die we nu zo snel mogelijk moeten wegwerken. Het is zeker niet de bedoeling om in tweede provinciale tegen de bierkaai te moeten vechten.” (fvm)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten