Grote tweedehandsmarkt landt dit weekend in Gent: één kilo vintage kledij voor een spotprijs

 

 ©  Dieter Telemans

Gent -

Bar Bricolage wordt dit weekend omgetoverd tot een enorme vintagemarkt van Vinokilo. Daar kan je tweedehandskleding kopen die je per kilo betaalt. Elke dag vermindert de prijs per kilo.

Lotte Ruysschaert

Van 27 tot en met 29 mei kunnen liefhebbers van vintage kledij koopjes doen in Bar Bricolage. Daar komt een enorme pop-up store van Vinokilo, een van de grootste Europese merken voor vintage en tweedehandskleding. Je kan er een zak vullen met kledij, die je per gewicht betaalt.

Die kledij is van gekende merken en dateert uit de jaren zestig tot tweeduizend. Het assortiment bestaat uit allerlei soorten kledij, schoenen en accessoires. Wie zelf een kilo of meer tweedehandskleding meebrengt, krijgt korting. Die kledij moet wel gewassen zijn en mag geen fast fashion zijn, zoals kledingstukken van H&M en Zara.

 

 ©  IF

Het is verplicht om op voorhand een ticket voor een bepaald tijdsslot te kopen voor drie euro. De eerste dag van het evenement betaal je 55 euro per kilo, de tweede dag 50 euro en de derde dag kan je koopjes doen voor 45 euro per kilogram.

INFO: Koop tickets via Vinokilo Gent

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent