Voetbal 3de provinciale B

Guido Vandille (Jong Male): “Met de promotie hebben we doel bereikt”

Jong Male won twee keer van Ruddervoorde en stijgt naar tweede provinciale. 

Jong Male won twee keer van Ruddervoorde en stijgt naar tweede provinciale. © VDB

Na de 2-0-zege in de thuismatch won Jong Male zondag ook terugwedstrijd in Ruddervoorde met 1-5 en promoveert naar tweede provinciale.

Philippe Decruynaere

“Eigenlijk speelden we zondag de perfecte wedstrijd”, vertelde een trotse voorzitter Guido Vandille maandag na een zware feestnacht, waarin de promotie uitgebreid gevierd werd. “In de eerste helft scoorden we twee keer en daarna gingen de kopjes bij de tegenstrever naar beneden. We maakten daar gretig gebruik van om de voorsprong nog uit te diepen. We hebben nogmaals bewezen dat we gemakkelijk de weg naar de netten vinden.”

“Ik ben een heel tevreden voorzitter”, aldus Vandille. “Uiteraard is de sfeer in de club nu optimaal, maar ik ben vooral blij dat we erin geslaagd zijn om ons doel te bereiken. We wilden graag promoveren en het is gelukt. We zijn klaar om volgend seizoen een goed figuur te slaan in tweede provinciale. We hebben enkele spelers binnengehaald met ervaring in deze reeks. Het zijn allemaal jonge gasten die zich willen bewijzen. We mikken in de eerste plaats op een rustig seizoen. Maar eerst moeten we nog die overbodige finalewedstrijd tegen Lissewege afwerken. We willen hoe dan ook het seizoen in schoonheid afsluiten.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten