Voetbal 4de provinciale D

Jens Goverde (SV Moorsele B): “We hebben deze promotie niet gestolen”

SV Moorsele B verloor zondag met 2-1 in Voormezele, maar na de 4-0-zege in de heenmatch kwam de promotie nooit in gevaar voor de ploeg van T1 Emmerson Samyn.

“We zaten niet goed in de wedstrijd en kwamen nooit in ons spel”, gaf kapitein Jens Goverde eerlijk toe. “Uiteindelijk mochten wij toch een feestje bouwen. Had je voor het seizoen gezegd dat we gingen meedoen voor de prijzen, dan hadden we je voor gek verklaard. Tot onze eigen verrassing hebben we het toch maar gedaan. Met een mooie derde plaats in de eindstand hebben we deze promotie niet gestolen.”

“Uiteraard zullen we volgend seizoen in derde geen hoofdrol vertolken, maar een rustig seizoen zonder zorgen moet kunnen. Tenslotte zal ons technisch verzorgd voetbal er beter tot zijn recht komen. In vierde moesten de meeste ploegen het hebben van fysieke kracht en dat ligt ons minder. Die reeks hoger zal ook onze ontwikkeling ten goede komen. Tenslotte wil iedereen toch in de A-ploeg in tweede geraken. De kloof is nu kleiner geworden.” (fvm)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten