Op de deur van Koeke-tien wordt niet geklopt


 

 © jan vens

wondelgem -

Jongerenvereniging Koeke-tien staat deze week op het podium van zaal De Zulle in Wondelgem met het stuk “Op de deur wordt niet geklopt“

Een komisch stuk dat de jongeren op een sublieme manier brengen.

Koeke-tien is een vereniging die jongeren van alle leeftijden de kans geeft om de wereld van het toneel te verkennen. Iedere leeftijdscategorie heeft zijn eigen groep die een keer per jaar een toneelstuk brengen.


 

 © jan vens


 

 © jan vens

Het stuk dat deze week in De Zulle op de planken staat wordt gebracht door de groep Koeke-+ Daarin zitten de jongeren die de andere leeftijdsgroepen allemaal hebben doorlopen maar Koeke-tien nog niet vaarwel konden zeggen. Ieder jaar rond de maand mei brengen ze hun productie waar ze maanden aan werkten. En het mag gezegd worden, met dit komisch stuk brachten ze terug een sterk staaltje toneel: vlot, komisch en vol actie.


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens

Er wordt in de wereld van het amateur- en volkstoneel wel eens gezegd dat het moeilijk is om jonge nieuwe spelers te vinden. Het talent van de jongeren bij Koeke-tien bewijst alvast dat de toekomst van het volkstoneel verzekerd is.


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens

Op de deur wordt niet geklopt vertelt het verhaal van Butler Jamie Bont die een luilekkerleventje leidt in het kasteel van de overleden Baron Heinz Schweirnfurt. Lekker lang uitslapen, duikje nemen in het zwembad, lekker gastronomisch eten en dat allemaal zonder last van de buren of eender wie. Tot op de dag dat er op de deur wordt geklopt Koeke-tien brengt het stuk nog vrijdag 20 en zaterdag 21 mei om 20 uur. Reservatie via de site van het gezelschap


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent