Met twee jaar uitstel door corona krijgen studenten alsnog hun proclamatie in Ghelamco Arena

 

 ©  SD

Gent -

De afgestudeerden aan Odisee van 2020 en 2021 hebben donderdagavond hun proclamatie gevierd in de Ghelamco Arena. De hoedjes vlogen in de lucht en achteraf werd geklonken met een glas.

Simon Dekaezemaker

De Gentse voetbaltempel zat donderdagavond voor de helft gevuld met studenten, vrienden en hun familieleden. Zo’n 2.200 alumni van de verschillende vestigingen van hogeschool Odisee werden feestelijk gevierd. Samen met hun familie en vrienden erbij waren zo’n 5.400 stoeltjes bezet.

“Door corona konden we twee jaar geen proclamatie organiseren”, zegt woordvoerder Ewoud Boone. “We wilden onze alumni van 2020 en 2021 van de verschillende campussen van onze hogeschool toch in stijl uitzwaaien. En waar kan dat beter, dan in de Ghelamco Arena natuurlijk.”

Na enkele speeches mochten de studenten per richting hun hoedje in de lucht smijten. Iets wat ze deden met volle overtuiging, net zoals een mexican wave met de vijfduizend aanwezigen. Na het officiële gedeelte haalden de studenten herinneringen op met een pintje, glas bubbels en hapjes.

 

 ©  IF

 

 ©  IF

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent