Bob Peeters zit opnieuw zonder job na vertrek bij Nederlandse Top Oss

 ©  BELGA

Bob Peeters stopt als coach van TOP Oss. Dat heeft de Nederlandse tweedeklasser vrijdag bevestigd.

Vincent Van Genechten

Peeters werd in juni 2021 aangesteld als trainer bij TOP Oss, waar de 48-jarige voormalige Rode Duivel een contract voor een seizoen ondertekende. Het team uit Oss eindigde afgelopen seizoen op de vijftiende plaats in de Nederlandse tweede klasse, maar start dus aan de nieuwe jaargang zonder Peeters.

“De afgelopen dagen is binnen het management van TOP Oss veel overleg geweest over de verdere invulling van de technische staf”, klinkt het in een mededeling. “Op zaterdag 14 mei kondigden we de komst aan van Klaas Wels als nieuwe technisch directeur van onze organisatie. We zijn na rijp beraad tot de conclusie gekomen dat er onvoldoende synergie is in de ideeën tussen onze nieuwe technisch directeur en onze huidige trainer Bob Peeters. Bob onderschrijft dit. Op basis hiervan is in onderling overleg met Bob de lastige beslissing genomen om de samenwerking niet te verlengen.”

“Wij danken Bob oprecht voor zijn inzet en positieve bijdrage aan TOP Oss in het afgelopen seizoen en wensen hem succes in zijn verdere carrière.”

Peeters ging aan de slag bij TOP Oss, nadat in mei 2021 zijn overeenkomst bij tweedeklasser Westerlo na drie en een half jaar beëindigd werd. De ex-spits was voorts ook trainer van Cercle Brugge, een korte periode AA Gent, Waasland-Beveren, het Engelse Charlton en Lokeren.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten