Na Raymond van het Groenewoud zullen ook deze namen optreden tijdens Gentse Feesten

 ©  Piet Stellamans / Facebook / Koen Bauters

Gent -

Eerder raakte al bekend dat Raymond van het Groenewoud dit jaar nog eens de Gentse Feesten bij Sint-Jacobs zal afsluiten. Op hetzelfde plein zal je deze zomer nog heel wat mooie namen aan het werk kunnen zien, met onder anderen Flip Kowlier, Willem Vermandere, Bombino en de Franse zanger HK.

Simon Dekaezemaker

Het aftellen naar de start van de Gentse Feesten is begonnen. Deze week werd de affichecampagne voorgesteld als ‘wedergeboorte’ van een unieke editie. Ondertussen raken ook meer namen van artiesten en groepen bekend die zullen optreden op de verschillende pleinen en podia.

Op zaterdag 16 juli treedt Willem Vermandere op het podium van Trefpunt op. Twee dagen later stelt Flip Kowlier er zijn nieuwe album voor. Een dag later brengt Bombino, een groep van Toeareg-muzikanten uit Niger, een soort van ‘woestijnrock’ en volgt de Franse zanger HK met zijn oorwurm Danser encore.

De volledige programmatie van Trefpunt wordt eind juni voorgesteld, samen met de affiche. Eerder raakte al bekend dat niemand minder dan Raymond van het Groenewoud dit jaar opnieuw de Gentse Feesten zal afsluiten met een marathonconcert.

LEES OOK.Nog 57 keer slapen: Gentse Feesten maken zich op voor ‘wedergeboorte’ en unieke editie

LEES OOK. Officieel: Raymond van het Groenewoud sluit dit jaar Gentse Feesten af!

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten