Actrice Eva Green spreekt steun uit voor Johnny Depp: “Hij zal hier met een goede naam uitkomen”

 

 ©  ISOPIX

De rechtszaak tussen Amber Heard en Johnny Depp blijft de gemoederen beroeren. Ook in Hollywood zelf. Nu heeft actrice Eva Green haar steun voor de acteur uitgesproken op Instagram.

“Ik twijfel er niet aan dat Johnny hier met een goede naam zal uitkomen en zijn geweldig hart getoond wordt aan de wereld, en het leven voor hem en zijn gezin zal beter dan ooit zijn”, schrijft ze bij een foto van hen twee samen. Green speelde samen met Depp in de film Dark shadows, de foto is ook gemaakt op de rode loper van die film.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Eva Green is niet de eerste die haar steun uitspreekt voor de Pirates-acteur. Eerder lieten ook Chris Rock en zijn ex-vriendin Winona Ryder weten achter Depp te staan. Maar ook Heard krijgt steun uit Hollywood. Comedian Kathy Griffin liet op sociale media weten haar veel liefde te sturen en aan haar te denken. David Krumholtz, haar collega in tv-reeks The playboy club, liet op zijn Instagramstories eerder deze week verstaan dat hij haar verhaal gelooft. “Ze is niet onschuldig, maar ze ís een slachtoffer”, zo schreef hij.

LEES OOK. Heard vs. Depp: is het tij gekeerd nu ook Amber haar kant van het verhaal mag vertellen? (+)

Amber Heard schreef een opiniestuk over huiselijk geweld. 

Amber Heard schreef een opiniestuk over huiselijk geweld. ©  REUTERS

LEES OOK. Mooi en meedogenloos: wie is Camille Vasquez, de échte ster op het proces van Johnny Depp en Amber Heard? (+)

Johnny Depp heeft zijn ex-vrouw Amber Heard aangeklaagd voor laster en smaad na een opiniestuk in The Washington Post waarin Heard het had over haar ervaringen met huiselijk geweld. Depp eist 50 miljoen dollar. Volgens hem is het duidelijk dat het over hem gaat, ook al wordt zijn naam niet genoemd, en heeft de zaak zijn carrière schade berokkend. Heard diende daarop een tegenklacht in en eist 100 miljoen dollar. (eadp)

Depp spande een rechtszaak aan tegen Heard wegens smaad. 

Depp spande een rechtszaak aan tegen Heard wegens smaad. ©  AP

Aangeboden door onze partners

Lees ook