Theater ‘t Klein Kanon gaat tot aan de maan


 

 © jan vens

St Amandsberg -

Theatergezelschap ‘t Klein Kanon staat dit weekend op de planken van de Kring Heilig Hart in St Amandsberg met hun nieuwste productie “Tot aan de maan”

Het gezelschap bestaat voornamelijk uit jongeren.

Onder het moto “iedereen kan schitteren” geeft het gezelschap de kans aan jongeren om de kneepjes van het toneelspelen te leren.

Na maanden van oefenen volgt dan de apotheose met het brengen van een afgewerkte productie voor een echt publiek.


 

 © jan vens

Zaterdagavond ging het gezelschap in premiere met hun nieuwste productie dat het gezelschap zelf schreef. Tot aan de maan toont de obstakels waarmee iemand in armoede te maken krijgt ,maar ook hoe liefde en vriendschap het leven kleur geven. Daarbij komt dan nog de nodige humor en muziek die het stuk de nodige kruiding geven.


 

 © jan vens


 

 © jan vens

De bezielers van het ‘t Klein Kanon Dimitri Devaere en Stefanie De Waele kregen naast de enthousiaste jonge toneelspelers ook hulp voor deze productie van Steve De Veirman van Arte Musicale die zorgt voor de muzikale omlijsting.


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens

Voor de snelle beslissers, ze brengen “tot aan de maan” nog één keer deze namiddag in de Kring Heilig Hart in St Amandsberg om 15.00h. Reservatie via 0479036136 of rechtstreeks aan de kassa van de kring op het Heilig Hartplein in St Amandsberg

Meer info over het gezelschap op de site van ‘tKlein Kanon 


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens


 

 © jan vens

   

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent