Voetbal Barrage 1ste nationale 

Mandel 2 - Eendracht Aalst 1

Mandel houdt kansen op behoud gaaf.

Aalst zette druk, maar geraakte niet verder dan wat corners. Mandel kwam op voorsprong toen Kumbi een corner van Dhondt binnen kopte, maar lang duurde de vreugde niet. Chayebi verslikte zich en Mbaye aarzelde niet om de misser af te straffen. Aalst bleef dreigen en Cobos besloot voorlangs. Na de rust was er al snel appel voor strafschop na een fout op Cobos, maar ref De Couvreur deed alsof zijn neus bloedde. Van Den Eynde trof de bovenkant van de deklat en Goblet hield zijn netten schoon. In de slotfase kwam Jalloh nog alleen voor de keeper en scoorde warempel de winnende treffer. Ryckaert had de gelijkmaker nog aan de voet maar mikte nipt naast. Mandel reist donderdag verrassend met een voorsprong naar Aalst. (kv)

SCHEIDSRECHTER: Hannes De Couvreur

DOELPUNTEN:  27’ Kumbi 1-0, 33’ Mbaye 1-1, 89’ Jalloh 2-1.

MANDEL: Goblet, Zutterman, Mayele, Libbrecht (58’ Mangan), Kamy, Kimpala, Hervieu, Dhondt (71’ Ferber), Chayebi (82’ Verhaest), Kumbi (82’ Santens), Tsague (71’ Jalloh) 

AALST: Lentz, Geenens, Verkerken, De Coninck, Wantens (75’ Devriendt), Cobos (73’ Belesi), Ryckaert, Fabris, Van Den Eynde(82’ Razzi), Mbaye, Dekuyper (82’ Panneel) 

GELE KAARTEN:  4’ Fabris, 74’ Chayebi, 84’ Panneel, 86’ Zutterman, 88’ Ferber 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten