Voetbal interprovinciale eindronde 

Linden 0 - KVE Drongen 2

Het mirakel is geschied: KVE Drongen treedt na een 0-2 zege op bezoek bij Linden volgend seizoen aan in Derde Nationale.

Drongen nam een droomstart op bezoek bij Linden, na amper vijf minuten rondde Samimi een fraaie aanval vanop links koelbloedig af (0-1). De thuisspelers wisten niet wat er hen overkwam en nog voor halfweg de eerste periode verdubbelde De Bruyne de voorsprong van KVE Drongen.

Na de pauze trok Linden massaal in de aanval maar Frans bewees andermaal zijn belang voor zijn team: eerst kwam hij gepast uit en bij een heerlijk schot van de thuisploeg haalde Frans de bal enig mooi uit de kruising. Aan de overkant kwam Ayala ook nog dicht bij een derde, verlossend doelpunt maar uiteindelijk hield Drongen toch stand en ging het een wilde feestnacht in. (ssg)

SCHEIDSRECHTER: Yenthe Boogaerts. 

DOELPUNTEN:  5’ Samimi 0-1, 19’ De Bruyne 0-2. 

LINDEN: D’Hannes, Bevernage, Tits, Pauwels, Loockx, Somers, Ramaekers, Michiels, Bukasa (51’ Beka), Tejeda Fernandez (51’ Rooseboom) en Plützer 

DRONGEN: Frans, Vanpoucke, Vandevyvere, Baert, Tack, Samimi (78’ Van Schoors), De Bruyne, Smessaert, Lambrecht (75’ Novo Rey), Ayala (67’ De Rock) en Pieters. 

GELE KAARTEN:  Vanpoucke, De Bruyne, Pieters, Bevernage, Tits, Michiels en Pauwels (2x). 

RODE KAART:  Pauwels (2x geel). 

Lees ook

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Meer nieuws uit Gent