Al twintig tips over verkrachting jonge vrouw in café in Overpoort

Het opsporingsbericht van de verdachte en een themabeeld van de Gentse Overpoortstraat.  

Het opsporingsbericht van de verdachte en een themabeeld van de Gentse Overpoortstraat.  

Gent -

In het onderzoek naar een verkrachting in een café in de Overpoortstraat heeft de federale politie al een twintigtal tips binnengekregen. Dit nadat ze een robotfoto van de verdachte verspreid hadden.

Simon Dekaezemaker

De vrouw werd in september vorig jaar verkracht in een café in de Overpoortstraat. Toen ze stond aan te schuiven aan de toiletten, werd ze bij haar arm een berghok binnengesleurd.

De vrouw deed dezelfde avond aangifte. Op basis van de beschrijving van het slachtoffer werd een robotfoto opgesteld en die werd vorige week door de federale politie verspreid.

Een doorbraak is er voorlopig nog niet. “Een week na het opsporingsbericht kwamen een twintigtal tips binnen. Deze worden allemaal grondig onderzocht”, zegt het Oost-Vlaams parket.

De federale politie doet een oproep naar mogelijke getuigen om zich te melden. Wie info heeft over deze zaak kan contact opnemen met het nummer 0800-30.300 of mailen naar opsporingen@police.belgium.eu

LEES OOK. Studente (20) werd verkracht in berghok van Gents café, politie verspreidt opsporingsbericht: “Ik ben constant bang”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten