Acteur Chris Pratt en dochter van Arnold Schwarzenegger voor tweede keer ouders geworden

 

 ©  Jordan Strauss/Invision/AP

‘Jurassic world’-acteur Chris Pratt (42) mocht afgelopen weekend een nieuwe telg welkom heten. Zijn vrouw Katherine Schwarzenegger (32) – dochter van Arnold – is bevallen van hun tweede kindje.

(eadp)

Het meisje kreeg de naam Eloise Christina Schwarzenegger Pratt. “We zijn zo blij om de geboorte van onze tweede dochter aan te kondigen, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt”, staat te lezen op Instagram. “Mama en baby doen het goed. We voelen ons meer dan gezegend en dankbaar.”

Het koppel stapte in juni 2019 in het huwelijksbootje en mocht een jaar later in augustus hun eerste kindje samen verwelkomen. Het meisje kreeg de naam Lyla Maria. Tot 2018 was Pratt getrouwd met Anna Faris, met wie hij een zoon, Jack (9), heeft.

Binnenkort is Pratt weer te zien in de cinema. Eerst met Jurassic world: dominion (8 juni) – de laatste in de trilogie dinosaurusfilms –, een maand later ook in de Marvel-film Thor: love and thunder (6 juli).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook