Nog genoeg te verbouwen: finaleweek ‘Huis gemaakt’ krijgt vier afleveringen in plaats van twee

Een van deze drie koppels maakt kans op een eigen droomhuis. Gratis. 

Een van deze drie koppels maakt kans op een eigen droomhuis. Gratis. ©  VTM

De laatste loodjes komen eraan in ‘Huis gemaakt’. Volgende week is het immers finaleweek. En die bestaat niet uit twee, maar vier afleveringen.

(eadp)

In die finaleweek zijn er afleveringen op maandag, dinsdag, woensdag én donderdag. Er staat nu eenmaal een gratis huis voor een van de koppels op het spel, als prijs. Op maandag 30 en dinsdag 31 mei volgen de laatste puntjes op de i om hun woning af te werken. Daarvoor krijgen ze de hulp van enkele bekende Vlamingen. Op woensdag 1 juni volgt dan de finale en weten we wie de grote prijs wint. Daags nadien komen de eerste emoties, eerste reacties en eerste minuten in het nieuwe huis van de winnaars aan bod.

Maar eerst moeten de drie resterende koppels deze week nog de keuken afwerken. In Antwerpen zorgt dat voor een serieuze kortsluiting in de hoofden van Anaïs en Cedric. De vloer ligt niet waterpas en sommige tegels liggen hoger dan de andere. Alleen brengt noodlijn Johny een koude douche. Ook in Beringen loopt dat ‘vloeren’ niet helemaal even soepel. In Boortmeerbeek is er dan weer geen probleem bij het leggen van de tegels. Alleen de elektriciteit zorgt daar voor kopzorgen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook