“Kate Moss komt getuigen voor ex-vriend Johnny Depp op proces tegen Amber Heard”

Kate Moss 

Kate Moss ©  ISOPIX

Kate Moss zal naar verwachting worden opgeroepen door de advocaten van ex-vriend Johnny Depp, op diens proces tegen Amber Heard. Dat meldt CNN.

jvhBron: CNN

Amber Heard bracht vorige week tijdens haar getuigenis een citaat van Depp uit een oud interview ter sprake. In 1998 vertelde de acteur in het tijdschrift Rolling Stone over een gesprek met auteur Hunter S. Thompson: “Ik was samen met Kate (Moss, red.), en hij vroeg me dingen als of ik haar wel genoeg sloeg. Ik zei hem waarschijnlijk Ja, ze krijgt een serieus pak slaag.” Volgens Heard dacht ze meteen terug aan dat “gerucht” tijdens een gevecht met Depp tijdens hun relatie.

LEES OOK. Heard vs. Depp: is het tij gekeerd nu ook Amber haar kant van het verhaal mag vertellen?

Een psychiater opgevoerd door de advocaten van Heard kwam vervolgens vertellen dat het gedrag van Depp in lijn ligt met dat van mensen met een verslaving aan roesmiddelen en daders van intiem partnergeweld.

LEES OOK. Week zes Heard vs. Depp: experts stellen verhaal over vingertopje in vraag, geen Depp op getuigenbank

Volgens CNN zullen de advocaten van Depp als reactie op die aantijging nu Moss oproepen als getuige, mogelijk om tegen te spreken dat er sprake was van fysiek geweld tijdens haar relatie met de acteur.

Aangeboden door onze partners

Lees ook