Man doodt 27-jarige man die bij hem op bezoek was, en belt dan in paniek naar zijn baas: onderzoek opgestart

De politie onderzoekt momenteel de gewelddadige dood van een jonge man in Sint-Pieters-Leeuw. Volgens de eerste vaststellingen zou een 27-jarige man een andere 27-jarige man de keel hebben overgesneden. Twee personen, de 27-jarige verdachte en een 28-jarige man, werden opgepakt, aldus het parket.

aba, jvi, jvh, sgg

In Sint-Pieters-Leeuw onderzoekt men momenteel de gewelddadige dood van een jonge man. Volgens de eerste vaststellingen zou zijn keel overgesneden zijn. Vermoedelijk gaat het om een 27-jarige uit Sint-Lambrechts-Woluwe. Zijn identiteit werd door het parket wel nog niet bevestigd, want hij had geen identiteitsdocumenten op zak. De man was op bezoek bij een andere 27-jarige man in een appartement op de eerste verdieping van een gebouw in de Joseph Depauwstraat in Sint-Pieters-Leeuw.

De man uit Sint-Pieters-Leeuw zou, vermoedelijk na de feiten, in paniek naar zijn baas, een 28-jarige man, gebeld hebben. Die kwam ter plaatse. Hij belde daarop de hulpdiensten. Zowel de 28-jarige als de 27-jarige werden gearresteerd in afwachting van verder onderzoek.

Agenten van de politiezone Zennevallei en het labo zijn al ter plaatse voor verder onderzoek, het parket Halle-Vilvoorde komt later ter plaatse. Een onderzoeksrechter werd gevorderd.

 

 ©  jvi

 

 ©  jvi

 

 ©  jvi

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten