Eddy Demarez maakt comeback in ‘Het journaal’

 

 ©  rr

Eddy Demarez heeft woensdagmiddag zijn comeback gemaakt als sportanker in ‘Het journaal’. De sportjournalist had begin mei al zijn comeback gemaakt als commentator, nadat hij in augustus vorig jaar ongepaste opmerkingen maakte over de Belgian Cats, de Belgische basketbalvrouwen.

jvh

Met de woorden “Welkom terug, Eddy, in deze studio”, heette journaalanker Annelies Van Herck Demarez welkom. De journalist werd na zijn uitspraken publiekelijk aan de schandpaal genageld, en op non-actief gezet door Sporza tot hij in november weer aan de slag kon achter de schermen. Na verzoeningsgesprekken met de Belgian Cats werden de plooien gladgestreken, begin mei ging Demarez weer aan de slag als presentator commentator. Nu keerde hij dus ook terug op het scherm.

LEES OOK. Eddy Demarez gaat zaterdag weer aan de slag als Sporza-commentator: “Ik heb geen excuus voor wat ik gedaan heb”

LEES OOK. Eddy Demarez maakt comeback op Sporza na denigrerende opmerkingen: “Ik heb diep gezeten”

LEES OOK. Na denigrerende opmerkingen keert Eddy Demarez via een slimme omweg terug, maar de echte vraag blijft onbeantwoord (+)

Aangeboden door onze partners

Lees ook